Monday, 1 Jun 2020

COMPLETE LET REVIEWERS for FREE – LET Reviewer Materials Available here for FREE! – Prof Ed 7

COMPLETE LET REVIEWERS for FREE - LET Reviewer Materials Available here for FREE!
  1. What does a percentile rank of 62 mean?
    a. It is the student’s score in the test
    b. The student answered sixty-two (62%) of the items correctly
    c. The student’s score is higher than 62 percent of all students who took the test
    d. Sixty-two percent (62%) of those who took the test scored higher than the individual
    Ans: c
  2. What does the computer have in common with the TV?
    a. Key board c. Screen
    b. File d. Disk drive
    Ans: c
  3. Which depicts in graphic form the social relations present in a group?
    a. Interest inventory
    b. Sociogram
    c. Anecdotal record
    d. Johari’s window
    Ans: b
  4. Planned ignoring, signal interference, and proximity control are techniques used in _.
    a. Managing temper tantrums
    b. Managing surface behavior
    c. Operant conditioning
    d. Life-space interviewing 9
    Ans: b
  5. What should you do to get the child’s attention when she/he is distracted by an object in the room?
    I. Call him by his name and tell him to pay attention
    II. Put away the distracting inuence
    III. Involve him in helping with an activity
    a. I and II c. II and III
    b. I and III d. I, II and III
    Ans: a
  6. Which practice in our present educational system is in line with Plato’s thought that “nothing learned under
    compulsion stays with the mind”?
    a. Clarication of school policies and classroom rules on Day 1
    b. Presentation of standards of performance in the learner
    c. Making the teaching-learning process interesting
    d. Involving the learner in the determination of learning goals
    Ans: a
  7. In Values Education, faith, hope, and love are believed to be permanent values whether they be valued by people
    or not. Upon what philosophy is this anchored?
    a. Realism c. Idealism
    b. Existentialism d. Pragmatism
    Ans: c
  8. In the schools, we teach realities that cannot be veried by the senses like an Invisible God or Allah. Whose beliefs
    does this practice negate?
    a. Stoicists’ c. Skeptics’
    b. Rationalists’ d. Empiricists’
    Ans: d
  9. Which emphasized on non-violence as the path to true peace as discussed in peace education?
    a. Taoism c. Hinduism
    b. Buddhism d. Shintoism
    Ans: c
  10. I make full use of the question-and-answer as a model for discussion. From whom is this question-and-answer
    method?
    a. Socrates c. Aristotle
    b. Kant d. Plato
    Ans: c

Read More:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *